SijoitusSummit 2019 syksy

Atria – Juha Gröhn

Vastuullinen Atria! Atria on tehnyt ruokaa ihmisille yli sata vuotta ja haluaa tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi Atria toimii maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen. Atria on iso toimija ruoka-alalla ja on alan edelläkävijä myös vastuullisuudessa. Atria [...]

Sisällön kuvaus

Vastuullinen Atria! Atria on tehnyt ruokaa ihmisille yli sata vuotta ja haluaa tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi Atria toimii maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen. Atria on iso toimija ruoka-alalla ja on alan edelläkävijä myös vastuullisuudessa.

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama, vuonna 1903 perustettu yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista ruokaa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 460 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Hyvä elämä ja kestävä kehitys edellyttävät vastuullista ruoantuotantoa. Atria on ylpeä maistuvasta ruoasta, jonka puhtaus, turvallisuus ja eettisyys tuo paremman mielen kaikkiin ruokahetkiin. Koska riittävät luonnonvarat ja puhdas ympäristö ovat Atrian toiminnan kivijalka, Atria vähentää hiilidioksidipäästöjä ja muita ympäristövaikutuksia oman tuotantonsa lisäksi koko ruokaketjussa, pellolta pöytään.

Me atrialaiset välitämme omasta ja muiden hyvinvoinnista. Teemme turvallisessa ja kehittyvässä työpaikassa töitä, jonka lopputulokset tuovat parempaa mieltä ja hyvää elämää kaikille vastuullista ruoantuotantoa arvostaville ihmiselle. Meille tärkeät painopisteet ovat ruoka, maapallo ja ihmiset. Olemme sitoutuneet vastuulliseen liiketoimintaan.

Atria raportoi ja toimii neljällä maantieteellisellä liiketoiminta-alueella:
– Atria Suomi
– Atria Ruotsi
– Atria Tanska & Viro
– Atria Venäjä

Markkina-asema: Atria on yksi Pohjoismaiden suurimmista liha- ja lihavalmisteiden valmistaja. Atria on markkinajohtaja Suomessa edustamissa tuoteryhmissä.

Miksi kannattaa sijoittaa Atriaan?

https://www.atria.fi/konserni/sijoittajat/atria-sijoituskohteena/

Haastattelussa selviää mm.

  • Miten Atrian alkuvuosi on mennyt?
  • Miten kokonaismarkkina on kehittymässä?
  • Miten vastuullisuus näkyy Atrian toiminnassa? 
  • Miten yhtiö huomio ilmastonmuutoksen toiminnassaan? 
  • Miksi Atriaan kannattaa sijoittaa?
  • Minkälainen osinkopolitiikka yhtiöllä on? 
juha-grohn-atria
Juha Gröhn

Vastaavaa sisältöä