SijoitusSummit 2019 syksy

Danske Bank – Tuukka Kemppainen

Sijoittaja rahapolitiikan ja kauppapolitiikan pyörteissä Danske Bank on kansainvälisesti toimiva pohjoismainen pankki, joka toimii 16 maassa tarjoten kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Suomessa Danske Bank –konsernilla on lähes miljoona henkilöasiakasta sekä noin 90 000 [...]

Sisällön kuvaus

Sijoittaja rahapolitiikan ja kauppapolitiikan pyörteissä

Danske Bank on kansainvälisesti toimiva pohjoismainen pankki, joka toimii 16 maassa tarjoten kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Suomessa Danske Bank –konsernilla on lähes miljoona henkilöasiakasta sekä noin 90 000 yritys- ja yhteisöasiakasta. Palveluksessamme työskentelee noin 2 000 pankkialan ammattilaista erilaisissa asiantuntijatehtävissä sijoitustoiminnasta päivittäisten pankkiasioiden hoitoon. Pankkipalveluiden lisäksi tarjoamme henki- ja eläkevakuutuksia, asuntolainoja, varallisuudenhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluja.

Sijoittajille: https://danskebank.fi/sinulle/tuotteet/saastaminen-ja-sijoittaminen/sijoittaminen

Danske Bankin senioristrategi Tuukka Kemppainen kertoo mitä Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen kauppasota tarkoittaa ja mitkä ovat riidan taustat sekä syyt.
Videolla selviää konkreettisesti asian taustat ja samalla käydään läpi mahdollisia tulevia potentiaalisia kehityskulkuja asian tiimoilta. Myös vaikutuksia globaaliin talouteen ja sijoittajiin käsitellään ymmärrettävästi ja laajasti.

tuukka_kemppainen_danskebank
Tuukka Kemppainen
||

Vastaavaa sisältöä