SijoitusSummit 2018 syksy

Helsinki Capital Partners – Pasi Havia

Helsinki Capital Partners (HCP) on yksilölliseen varainhoitoon keskittynyt varainhoitotalo. HCP tarjoaa asiakkailleen myös sijoitusrahastopalveluita. HCP on myös ammattilaisurheilijoiden ja taiteilijoiden kumppani varainhoidossa. HCP:n sijoitusfilosofia perustuu aktiiviseen salkunhoitoon ja siihen, että etsimme maailmanlaajuisesti sijoituksia ja hyödynnämme [...]

Sisällön kuvaus

Helsinki Capital Partners (HCP) on yksilölliseen varainhoitoon keskittynyt varainhoitotalo. HCP tarjoaa asiakkailleen myös sijoitusrahastopalveluita. HCP on myös ammattilaisurheilijoiden ja taiteilijoiden kumppani varainhoidossa. HCP:n sijoitusfilosofia perustuu aktiiviseen salkunhoitoon ja siihen, että etsimme maailmanlaajuisesti sijoituksia ja hyödynnämme laajasti kaikkia eri pääomaluokkia kiinteistöistä ja vaihtoehtoisiin omaisuusluokkiin saakka.

Yhtiömme toimintaa ohjaa korostetun voimakkaasti arvolupauksemme varainhoitoyhtiö, josta uskallat olla ylpeä. Kaikki tekeminen yhtiössämme toteuttaa arvojamme, jotka ovat avoimmuus, kumppanuus ja tehokkuus.

Haastattelussa selviää mm.

  • Minkälainen yhtiö HCP on ja miten eroaa perinteisistä sijoitusalan toimijoista?
  • Minkälaisia rahastoja HCP tarjoaa sijoittajille?
  • Kenelle HCP:n rahastot sopivat ?
  • Miten sijoittaminen HCP:n rahastoihin käytännössä tapahtuu?
  • Miksi HCP on ” erilainen varainhoitoyhtiö ” ja miten se ilmenee käytännössä?

Lue lisää
www.helsinkicapitalpartners.fi

pasi-havia-helsinkicapitalpartners
Pasi Havia

Vastaavaa sisältöä