SijoitusSummit 2020 Syksy

Loudspring

Loudspring panostaa nopeasti kasvavaan terveydenhuollon suojavälineliiketoimintaan Loudspring on sijoitusyhtiö, joka keskittyy luonnonvarojen säästämiseen.  Omistamme ja johdamme Pohjoismaisia kasvuyrityksiä, joilla on suuri positiivinen ympäristövaikutus. Omistamme hajautetun salkun yrityksiä tasapainottaaksemme yksittäisten yhtiöiden kehityksen heilahduksia. Teknologiamme säästävät energiaa, [...]

Sisällön kuvaus

Loudspring panostaa nopeasti kasvavaan terveydenhuollon suojavälineliiketoimintaan

Loudspring on sijoitusyhtiö, joka keskittyy luonnonvarojen säästämiseen. 

Omistamme ja johdamme Pohjoismaisia kasvuyrityksiä, joilla on suuri positiivinen ympäristövaikutus. Omistamme hajautetun salkun yrityksiä tasapainottaaksemme yksittäisten yhtiöiden kehityksen heilahduksia. Teknologiamme säästävät energiaa, vettä ja raaka-aineita teollisuudessa, kiinteistöissä ja jokapäiväisessä elämässä. 

COCID-19 pandemian aiheuttaman globaalin suojavälinepulan johdosta Loudspringin tytäryhtiö Eagle Filters on käynnistänyt Kotkassa korkealuokkaisten kotimaisten hengityssuojaimien tuotannon. Eagle hengityssuojaimet valmistetaan Suomessa 100% suomalaisista huippuluokan kuitumateriaaleista. Ne ovat Euroopan Komission ja WHO:n suositusten mukaisia ja tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön pandemian aikana SARS-CoV-2 viruksilta suojautumiseen. Vähittäismyyntiin hengityssuojaimet tulevat syksyn kuluessa, heti CE sertifioinnin jälkeen.

Loudspring on listattu First North Growth Market Finland listalla tunnuksella LOUD ja First North Stockholm listalla tunnuksella LOUDS.

 

Loudspring Lassi Noponen
Lassi Noponen
Perustaja, Managing director