SijoitusSummit 2020 kevät

Nasdaq Helsinki – Henrik Husman

Lyheneekö pörssipäivä? Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) on globaali teknologiayhtiö, joka palvelee pääomamarkkinoita ja muita toimialoja. Nasdaqin laaja data-, analyysi-, ohjelmisto- ja muiden palveluiden tarjooma mahdollistaa asiakkaiden liiketoiminnan tehostamisen ja toteuttamisen yhtiön vision mukaisesti luotettavalla tavalla.  Lisätietoa [...]

Sisällön kuvaus

Lyheneekö pörssipäivä?

Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) on globaali teknologiayhtiö, joka palvelee pääomamarkkinoita ja muita toimialoja. Nasdaqin laaja data-, analyysi-, ohjelmisto- ja muiden palveluiden tarjooma mahdollistaa asiakkaiden liiketoiminnan tehostamisen ja toteuttamisen yhtiön vision mukaisesti luotettavalla tavalla.  Lisätietoa yhtiöstä, teknologiaratkaisuista ja avoimista työpaikoista saatavilla: 

LinkedIn, Twitter: @Nasdaq, ja www.nasdaq.com

 

Haastattelussa selviää mm.

  • Euroopassa lobataan nyt kovaa vauhtia pörssipäivän lyhentämisen puolesta.  Alustavien tietojen mukaan iso osa Suomessa toimivista välittäjistä on kannattanut ehdotusta. Myös Ruotsista kuuluu samaa. Mitä asiaan kuuluu nyt?
  • Helsingissä listalta poistunut vuosina 2000-2019 yhteensä 110 yhtiötä ja listautunut 123 yhtiötä (pl. siirtymiset First Northilta päämarkkinalle). Pitäisikö listalta poistumisista olla huolissaan?
  • First North -kasvumarkkina on toiminut ponnahduslautana pörssin päämarkkinalle jo 7 suomalaiselle yhtiölle. Koko Nasdaqin pohjoismaisilla markkinoilla yli 10 vuoden ajan, kun First North on ollut olemassa, 84 yhtiötä on siirtynyt First Northista päämarkkinalle. Nyt jopa neljä yhtiötä on ilmoittanut aikeistaan. Mistä tämä kertoo?
  • Miten Suomen pääomamarkkinoita tulisi kehittää?
  • Mitä ajatuksia Henrik Husmanilla on Helsingin pörssin toimitusjohtajana koronaviruksesta?
  • Mitä vastuullisuusrintamalla kuuluu pörssin näkökulmasta?
henrik-husman-nasdaq
Henrik Husman