SijoitusSummit 2020 kevät

Nexstim – Mikko Karvinen

Miksi sijoittaa yksilölliseen masennuksen hoitoon? Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito. Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus® TMS. SmartFocus® perustuu kallon [...]

Sisällön kuvaus

Miksi sijoittaa yksilölliseen masennuksen hoitoon?

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus® TMS. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS -teknologiaa käytetään terapiakäytössä vakavan masennuksen hoidossa ja kroonisen, neuropaattisen kivun hoidossa. Nexstim on keskittynyt erityisesti vakavan masennuksen hoitoon ja päämarkkinana on Yhdysvallat.

Lisäksi SmartFocus® TMS -teknologiaa käytetään neurokirurgian diagnostiikassa, kun halutaan ennen aivoleikkausta selvittää, mitkä potilaan toiminnalliset alueet ovat lähellä aivokasvainta.

Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Haastattelussa selviää mm.

  • Nexstimin osake on listattu Suomen ja Ruotsin First North -markkinapaikalle. Nextim listautui 2014.
    Miten yhtiö on kuuden vuoden aikana muuttunut?
  • Mitkä ovat yhtiön kehittämät tuotteet ja teknologiat ja mihin liiketoimintaan yhtiö panostaa?
  • Mikä on NBT-laitteiston kilpailuetu?
  • Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 3,3 miljoonaa euroa ja H2:lla 2,1 miljoonaa. Mistä liikevaihto koostui?
  • Mikä on Nexstimin markkinan koko ja kasvuvauhti?
  • Lopuksi vielä, miksi Nexstimiin kannattaa sijoittaa?
mikko-karvinen-nexstim
Mikko Karvinen
Toimitusjohtaja

Vastaavaa sisältöä