SijoitusSummit 2019 syksy

Nordic ID – Juha Reima

Nordic ID:n kohdemarkkina kasvaa 28% vuodessa – näin se tukee yhtiön menestystä Nordic ID auttaa asiakkaitaan seuraamaan ja hallitsemaan tavaravirtoja. Palvelumme avulla asiakkaillamme on reaaliaikainen tieto jokaisen tuotteen määrästä ja sijainnista – niin tilaus-toimitusketjussa, varastoissa [...]

Sisällön kuvaus

Nordic ID:n kohdemarkkina kasvaa 28% vuodessa – näin se tukee yhtiön menestystä

Nordic ID auttaa asiakkaitaan seuraamaan ja hallitsemaan tavaravirtoja. Palvelumme avulla asiakkaillamme on reaaliaikainen tieto jokaisen tuotteen määrästä ja sijainnista – niin tilaus-toimitusketjussa, varastoissa kuin myymälöissä.

Tästä seurantatiedosta jalostamme tietoa asiakkaidemme päätöksenteon tueksi. Pilvipohjainen palvelumme yhdistää keräämämme tuote- ja materiaalivirtojen tiedot asiakkaan omiin tietojärjestelmiin.

Ratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että heillä on aina oikea määrä oikeita tuotteita oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Tuloksena on entistä turvallisempaa, ennustettavampaa, tehokkaampaa ja ympäristön kannalta kestävämpää liiketoimintaa.

Kestävä kehitys näkyy kaikessa toiminnassamme: ylituotantoa ja hävikkiä vähentävissä ratkaisuissamme, pitkäikäisiksi suunnitelluissa tuotteissamme ja asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukaan helposti skaalautuvissa palveluissamme.

Toimintamme alkoi vuonna 1986, vuosien saatossa olemme kasvaneet viivakoodilukijoiden valmistajasta RFID-lukijoiden ja pilvipohjaisten PaaS-sovellusten globaaliksi toimittajaksi. Palvelumme ytimessä on reaaliaikainen paikannustieto, jota analysoimalla asiakkaamme voivat kehittää liiketoimintaansa entistä tehokkaammaksi ja vastuullisemmaksi.

Sijoittajille: https://www.nordicid.fi/sijoittajille/

Haastattelussa selviää mm.

  • Mitä Nordic ID tekee? Mitkä ovat yhtiön tuotteet?
  • Ketkä ovat yhtiön asiakkaat? 
  • Minkälaisia innovaatioita yhtiöllä on tulevaisuutta varten? 
  • Mikä osuus yhtiön liikevaihdosta tulee kansainvälisiltä markkinoilta? 
  • Yhtiö listautui First North listalle 2018. Mitä hyötyä listautumisesta on ollut? 
  • Miten yhtiön kohde-ja tuotemarkkina kehittyy tällä hetkellä? 
  • Mitkä ovat yhtiön kilpailuedut? 
  • Mitkä ovat yhtiön taloudelliset tavoitteet? 
  • Mitkä asiat ovat sijoittajan kannalta olennaisia kun harkitsee sijoittamista Nordic ID:n osakkeeseen? 
juha-reima-nordicid
Juha Reima

Vastaavaa sisältöä