SijoitusSummit 2019 syksy

Nordnet – Jukka Lepikkö

Treidaamalla miljonääriksi ja aikaisin eläkkeelle Nordnet on Helsingin pörssin suurin välittäjä kauppamäärillä mitattuna. Kauppaa Nordnetissä tekevät Suomen aktiivisimmat sijoittajat. Haastattelussa sijoitusasiantuntija Jukka Lepikkö kertoo syistä treidaamisen ja aktiivisen kaupankäynnin hurjan kasvun takana. Treidaaja tavoittelee keskimäärin huomattavasti osta [...]

Sisällön kuvaus

Treidaamalla miljonääriksi ja aikaisin eläkkeelle

Nordnet on Helsingin pörssin suurin välittäjä kauppamäärillä mitattuna. Kauppaa Nordnetissä tekevät Suomen aktiivisimmat sijoittajat. Haastattelussa sijoitusasiantuntija Jukka Lepikkö kertoo syistä treidaamisen ja aktiivisen kaupankäynnin hurjan kasvun takana.

Treidaaja tavoittelee keskimäärin huomattavasti osta ja pidä -strategiaa korkeampia tuottoja. Tämä perustuu lyhyen aikavälin heilunnan hyödyntämiseen, velkavipuun sekä mahdollisuuteen hyötyä niin laskevista kuin nousevistakin kursseista. Ammattimaisen treidaamisen suosion kasvua selittää muun muassa se, että se on täysin paikasta riippumatonta eikä vaadi pääsykokeita, tutkintoja tai suuria alkuinvestointeja.

Jos haluat oppia treidaamisesta lisää, ota seurantaan viikoittainen Traders’ Club -videosarja, jossa käydään läpi tärkeimpiä tapahtumia markkinoilta, opetetaan uusia treidausstrategioita ja teknistä analyysiä, seurataan Jukan oman treidaussalkun kehitystä sekä pyritään ennakoimaan markkinaliikkeitä.

Nordnetin Active Trader -ohjelmassa teet kauppaa kuin ammattilainen – välityspalkkio alk. 0,055 % ja siitä alaspäin! Ota maksutta kahdeksi viikoksi kokeiluun ammattikäyttöön tarkoitettu Infront Active Trader -kaupankäyntiohjelmisto.

Haastattelun sisältö:

  • Mitä treidaaminen tarkoittaa ja miksi treidaaminen kannattaa?
  • Kenelle treidaaminen sopii?
  • Millä sijoitusinstrumenteilla voi treidata?
  • Miten voin aloittaa treidaamisen?
  • Miksi treidaamisen suosio on nyt kasvussa?
  • Esimerkki treidausstrategiasta
  • Mistä löytää lisätietoa treidaamisesta ja siinä käytettävissä työkaluista?
  • Mikä on sopiva treidaussalkun koko?
jukka-lepikko-nordnet
Jukka Lepikkö

Vastaavaa sisältöä