SijoitusSummit 2019 syksy

OmaSp – Pasi Sydänlammi

OmaSp on vakavarainen ja kasvava kotimainen pankki. Toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi kertoo millä OmaSp pärjää nyt ja tulevaisuudessa ja miten on mahdollista, että OmaSp porskuttaa eri tahtia kuin muut finanssialalla. OmaSp on kasvava tyytyväisten asiakkaiden pankki [...]

Sisällön kuvaus

OmaSp on vakavarainen ja kasvava kotimainen pankki. Toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi kertoo millä OmaSp pärjää nyt ja tulevaisuudessa ja miten on mahdollista, että OmaSp porskuttaa eri tahtia kuin muut finanssialalla.

OmaSp on kasvava tyytyväisten asiakkaiden pankki ja Suomen suurin säästöpankki. Keskitymme vähittäispankkitoimintaan ja harjoitamme myös kiinnitysluottopankkitoimintaa. Tarjoamme kokonaisvaltaiset pankkipalvelut yli 136 000 henkilö- ja yritysasiakkaallemme noin 300 asiantuntijan voimin. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua ympäri Suomen kattavissa digitaalisissa kanavissamme ja 38 konttorissamme. Vakavaraisella OmaSp:lla on vahvat näytöt jatkuvasta kasvusta: pankkimme on ollut viime vuodet Suomen kannattavampia ja tehokkaimpia pankkeja. Kannattavaa kasvua haluamme vaalia myös tulevaisuudessa keskittymällä strategiamme mukaisesti erinomaiseen asiakaskokemukseen ja tehokkaaseen toimintaan. Tavoitteemme on toimialan korkein asiakastyytyväisyys.

Sijoittajille: https://sijoittaminen.omasp.fi/fi

Haastattelun sisältö :

  • Mitkä ovat OmaSp:n taustat ja historia?
  • Ketkä ovat OmaSp:n asiakaat?
  • Mistä komponenteista yhtiön tulos muodostuu?
  • Mikä on yhtiön kasvun tavoite ja vauhti tällä hetkellä? 
  • OmaSp on ollut nyt noin vuoden pörssilistalla. Miten on mennnyt?
  • Toteutuivatko listautumisen tavoitteet?
  • Miksi sijoittajan kannattaisi sijoittaa OmaSp:n osakkeeseen?
pasi-sydanlammi-omasp
Pasi Sydänlammi

Vastaavaa sisältöä