SijoitusSummit 2020 Syksy

Pörssisäätiö

Koronan vaikutus sijoittajille tärkeisiin megatrendeihin Pörssisäätiö on riippumaton, puolueeton ja voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tehtävänä on edistää arvopaperisäästämistä ja arvopaperimarkkinoita. Säätiön tavoitteena on luoda kaikille suomalaisille entistä paremmat mahdollisuudet olla yritysten omistaja ja vaurastua säästämällä [...]

Sisällön kuvaus

Koronan vaikutus sijoittajille tärkeisiin megatrendeihin

Pörssisäätiö on riippumaton, puolueeton ja voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tehtävänä on edistää arvopaperisäästämistä ja arvopaperimarkkinoita. Säätiön tavoitteena on luoda kaikille suomalaisille entistä paremmat mahdollisuudet olla yritysten omistaja ja vaurastua säästämällä ja sijoittamalla. Pörssisäätiö julkaisee oppaita ja materiaaleja ja järjestää kaikille avoimia tapahtumia. Säätiö työskentelee sen puolesta, että arvopaperimarkkinat toimivat Suomessa parhaalla mahdollisella tavalla. Pörssisäätiö omistaa Pörssitalon ja rahoittaa toimintansa sen vuokratuloilla.

Pörssisäätiön nettisivuilta löydät laajan kattauksen sijoittajalle hyödyllisiä maksuttomia työkaluja, oppaita ja tapahtumia. Vieraile verkkosivuilla osoitteesssa porssisaatio.fi tai tilaa Pörssisäätiön suosittu uutiskirje.

sari-lounasmeri-porssisaatio
Sari Lounasmeri
Toimitusjohtaja