SijoitusSummit 2019 syksy

Prasos – Heidi Hurskainen & Jukka Karhapää

Markkinakatsaus kryptovaluuttoihin – sektori, teknologia ja regulaatio Prasos Oy on Pohjoismaiden johtava kryptovaluuttojen vaihtopalvelu ja yrityksellä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Tarjoamme turvallisia kryptovaluuttojen vaihto- ja säilytyspalveluja sijoittajille ja mahdollistamme näiden palvelujen integroinnin osaksi [...]

Sisällön kuvaus

Markkinakatsaus kryptovaluuttoihin – sektori, teknologia ja regulaatio

Prasos Oy on Pohjoismaiden johtava kryptovaluuttojen vaihtopalvelu ja yrityksellä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Tarjoamme turvallisia kryptovaluuttojen vaihto- ja säilytyspalveluja sijoittajille ja mahdollistamme näiden palvelujen integroinnin osaksi finanssialan toimijoiden palveluvalikoimaa.

Prasos on perustettu vuonna 2012 ja meillä on yli 80 000 asiakasta. Prasoksen pääpalveluita ovat Coinmotion.com -kryptovaluutta sijoitusalusta, Bittiraha.fi -uutissivusto sekä Denarium.com – fyysiset bitcoin-kolikot.

Prasos Oy:n pääpalveluita ovat Coinmotion.com/fi/ -kryptovaluuttasijoitusalusta, Bittiraha.fi -uutissivusto sekä Denarium.com – fyysiset bitcoin-kolikot

Opi aiheesta lisää sivulla Bittiraha.fi.

Voit kokeilla sijoittamista kryptovaluuttoihin Coinmotionissa alennetuilla vaihtokuluilla (1% kulu) yhden kuukauden ajan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Heidi Hurskainen
jukka-karhapaa-prasos
Jukka Karhapää

Vastaavaa sisältöä