SijoitusSummit 2019 syksy

Silmäasema – Jussi Salminen

Silmäasema uudistaa näkemisen ja silmäterveyden markkinaa ja tarjoaa asiakkailleen hyvän näkemisen palvelut läpi elämän. Kotimainen Silmäasema on Suomessa alansa ainoa toimija, joka tarjoaa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut – niin optisen alan vähittäiskaupan kuin silmäsairaalapalvelut [...]

Sisällön kuvaus

Silmäasema uudistaa näkemisen ja silmäterveyden markkinaa ja tarjoaa asiakkailleen hyvän näkemisen palvelut läpi elämän.

Kotimainen Silmäasema on Suomessa alansa ainoa toimija, joka tarjoaa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut – niin optisen alan vähittäiskaupan kuin silmäsairaalapalvelut – yhtenä kokonaisuutena. Valikoimamme kattaa silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit, optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelun, silmätautien tutkimuksen ja hoidon sekä monipuolisen silmäkirurgian, kuten taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen.

Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin 1 000 silmäterveyden ammattilaista, jotka tarjoavat optiset tuotteet, optikkopalvelut, silmälääkäripalvelut, silmäkirurgiset palvelut ja silmälaboratoriopalvelut niin yksityisasiakkaille, yrityksille kuin julkiselle sektorille. Silmäasema-ketjussa tehdään vuosittain noin 210 000 optikon näöntarkastusta, 190 000 silmälääkärin vastaanottoa ja yli 15 000 kaihi- ja taittovirheleikkausta.

Silmäasema-konsernin liikevaihto oli 122,9 miljoonaa euroa vuonna 2018, ja se kasvoi 3,4 prosenttia edellisvuodesta. Yhtiön oikaistu käyttökate¹ oli 11,8 miljoonaa euroa eli 9,6 prosenttia liikevaihdosta.

Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäterveyden palveluntarjoaja ja toiseksi suurin optikkoketju. Silmäaseman johdon arvion mukaan Silmäaseman markkinaosuus yksityisesti tehtävistä silmäleikkauksista (taittovirhe- ja kaihileikkaukset) on yli 50 prosenttia.

Sijoittajille:https://company.silmaasema.fi/fi

Haastattelussa selviää mm.

  • Silmäasema on hyvän näkemisen yhtiö. Mitä tämä tarkoittaa ja mitä kaikkea yhtiö tekee?
  • Mikä on Silmäaseman markkina-asema?
  • Mistä Silmäaseman tulevaisuuden kasvu tulee?
  • Sijoittajat ovat odottaneet yhtiön tuloskäännettä. Onko se näkyvissä? 
  • Mitkä trendit tukevat Silmäaseman liiketoimintaa?
  • Minkälainen on yhtiön uusittu strategia?
  • Miksi Silmäasema on hyvä sijoitus?
jussi-salminen-silmaasema
Jussi Salminen

Vastaavaa sisältöä