SijoitusSummit 2019 syksy

Tieto – Jaakko Hartikainen

Miten ihmiskeskeinen muotoilu ja empatia kohtaavat datakeskeisen maailman mahdollisuudet? Data on tulevaisuudessa suurin, jatkuvasti kasvavan yhteiskunnallisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaja. Digitalisaation vauhdittuessa henkilökohtaisista palveluista tulee perusvaade ja myös keskeinen menestystekijä asiakkaillemme, mikä edellyttää uusia datakeskeisiä [...]

Sisällön kuvaus

Miten ihmiskeskeinen muotoilu ja empatia kohtaavat datakeskeisen maailman mahdollisuudet?

Data on tulevaisuudessa suurin, jatkuvasti kasvavan yhteiskunnallisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaja.

Digitalisaation vauhdittuessa henkilökohtaisista palveluista tulee perusvaade ja myös keskeinen menestystekijä asiakkaillemme, mikä edellyttää uusia datakeskeisiä innovaatioita sekä liiketoiminnan malleja. Tieto tavoittelee tässä muutoksessa keskeistä asemaa asiakkaidensa kumppanina.

Asiakkaamme ovat pääasiassa suuria organisaatioita, jotka tarjoavat kattavasti palveluita yrityksille, kuluttajille ja kansalaisille Pohjoismaissa – sekä laajemmin. Ratkaisuillamme varmistamme, että asiakkaidemme päivittäinen liiketoiminta ja palvelut sujuvat sekä autamme heitä rakentamaan tulevaisuuden palveluita teknologiaa ja dataa hyödyntäen.

Meitä tietolaisia on noin 15 000 lähes 20 maassa. Toimimme yhdessä ns. avoimen lähdekoodin kulttuurin (’Open Source’) mukaisesti, keskiössä kunnioitus jokaista yksilöä kohtaan, avoimuus, hyvä tiimityö, monimuotoisuus sekä tasa-arvoiset mahdollisuudet.

Vuonna 2018 Tieto nimettiin maailman top 100 –teknologiayritysten joukkoon (Thomson Reuters Global 100 Tech Leader), kriteereinä pitkäjänteinen innovointi, tuloksellisuus sekä sitoutuminen yhteiskuntavastuuseen.

Sijoittajille: https://www.tieto.com/fi/Sijoittajille/

jaakko-hartikainen-tieto
Jaakko Hartikainen

Vastaavaa sisältöä